Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3737-patatesantinaxtes.jpg
Πατάτες αντιναχτές



Παγκάσιους στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Σάββατο, 11 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Ένα ακόμη φαγητό με ψάρι!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό παγκάσιους κατεψυγμένο.
  • 5 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα φέτες.
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.
  • 3 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες.
  • 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας.
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
  • 1 κουταλιά γλυκού ξύδι.
  • 1/2 φλιτζ.τσαγ. κρασί άσπρο.
  • Αλάτι, πιπέρι, λάδι.
Οδηγίες
  1. Ξεπαγώνουμε πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα ψάρια. Τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε λάδι σε τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με τα σκόρδα,στην συνέχεια ρίχνουμε το κρασί με το ξύδι ,τις ντομάτες με τον ντοματοχυμό ,το αλάτι ,το πιπέρι, και τον μαϊντανό.
  2. Βάζουμε επίσης 1/2 φλιτζ.τσαγ. νερό ζεστό. Αφήνουμε να βράσει η σάλτσα μας ανακατεύοντας που και πού.
  3. Ρίχνουμε λίγη από την σάλτσα σε ένα ταψί και βάζουμε επάνω τα ψάρια .Βάζουμε την υπόλοιπη σάλτσα από πάνω και ψήνουμε το φαγητό σε μέτριο φούρνο (170 βαθμούς) περίπου μισή ώρα η ώσπου να τραβήξει η σάλτσα και να ψηθούν τα ψάρια.
Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή την πήρα από τις συνταγές της ματιάς.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή