Ομελέτα...στο φλιτζάνι
- 2 αβγά
- 2κ.γ. γάλα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- 2κ.σ. τριμμένη φέτα
- Βουτυρώνουμε 2 φλιτζάνια του καφέ μεγάλα.
- Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Τρίβουμε την φέτα, την προσθέτουμε και ανακατεύουμε καλά.
- Ψήνουμε στους 160βαθμούς με αέρα,20λεπτά.
- Τρώγεται από το φλιτζάνι με κουταλάκι ή το αναποδογυρίζω σε πιάτο σαν σουφλεδάκι.
Εάν θέλουμε προσθέτουμε και κάποιο άλλο υλικό ψιλοκομμένο,π.χ.ζαμπόν. Λίγη ποσότητα όμως,για να μην εμποδίσει στο φούσκωμα του αβγού!