Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2372-milfeigtz.jpg
Μι λ φεϊγ



Ντομάτες τουρσί

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Το παραδοσιακό μας τουρσάκι με τις ντοματούλες!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
5 βάζα των 750 γρ.
  • 3 κιλά ντομάτες άγουρες (αυτές που δεν ωριμάζουν στις ντοματιές στο τέλος του καλοκαιριού)
  • Λίγες ρίζες σέλερι,
  • Λίγα βλαστάρια άνηθου,
  • λίγες καυτερές πιπερίτσες.

Για την σαλαμούρα:

  • 1 φλιτζάνι χοντρό αλάτι,
  • 1 φλιτζάνι μπαλσάμικο λευκό.
  • 3 φλιτζάνια νερό.
  • Μια κόκκινη πιπεριά φλωρίνης κομμένη κομμάτια.
Οδηγίες
  1. Κόβουμε τις ντομάτες σε 6-8 κομμάτια ,κόβουμε και το σέλερι, τα κλαδάκια του άνηθου και τα κομμάτια της κόκκινης πιπεριάς.
  2. Τα βάζουμε μέσα σε 5 βάζα των 750 γραμμαρίων. Προσθέτουμε και τς πιπερίτσες.
  3. Στην συνέχεια κάνουμε την σαλαμούρα με τα υλικά που γράφουμε και γεμίζουμε μαυτήν τα βάζα.
  4. Κλείνουμε καλά και τα αφήνουμε για 1 μήνα περίπου ,που θα είναι έτοιμο το τουρσί μας.
Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα την συνταγή στα Προμαχιώτικα Νέα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή