Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Νόστιμη σάλτσα για καλτσόνε

recipe image
Προστέθηκε απόΑλεξάνδρα, Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Μια πολύ νόστιμη σάλτσα για καλτσόνε που δοκίμασα σε πολύ γνωστό εστιατόρια και είχαν την καλοσύνη να την μοιραστούν μαζί μου.
Συστατικά
  • 2-3 κουταλιές λάδι
  • 2 ντομάτες μέτριες στο μούλτι
  • λίγο βασιλικό
  • 1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
  • λιγο μπαλσάμικο
  • λίγο αλάτι
Οδηγίες

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα και τα βράζουμε μέχρι η σάλτσα μας να μήνει μόνο με το λάδι της.
  2. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και απλώνουμε πάνω στη ζύμη της επολογής μας.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Το ζυμάρι νομίζω ότι θα είναι αυτό της πίτσας, έτσι δεν είναι;
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
Ναι Ηλιάννα μου το ζυμάρι του καλτσόνε είναι το ιδιο με αυτό της πίτσας.Ο καθ'ενας βάζει αυτό που του αρέσει και χρησιμοποιεί όταν φτιάχνει πίτσα.Είναι πολύ μυρωδάτη σάλτσα αξίζει να την δοκιμάσει κανείς.
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Πέμπτη, 20 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Και τι δεν αρωματιζει αυτη η σαλτσα !
Και για την πιτσα και για μακαροναδα ,οσοι αγαπουν τις γρηγορες αψητες σαλτσες Τελεια .
Μεταφορά στην κορυφή