Νηστίσιμα κουλουράκια κανέλας
- 1 ποτηρι αραβοσιτελαιο,
- 1 ποτ φρεσκο χυμο πορτοκαλιου η χυμο του εμποριου,
- 1 ποτ ζαχαρη,
- 1 κ.γλ. μαγειρικη σοδα,
- 2 κ.γλ. κανελα,
- 1 κ.γλ. γαριφαλο,
- 1 κγ μπεικιν,
- αλευρι φαρινα ή για ολες τις χρησεις
- Χτυπαμε λιγο το λαδι με την ζαχαρη.
- Προσθετουμε το χυμο, ενω εχουμε διαλυσει μεσα την μαγ. σοδα.
- Ριχνουμε και τα υπολοιπα υλικα και οσο αλευρι παρει, περιπου 800-850γρ.
- Πλαθουμε τα κουλουρακια, τα ρολαρουμε μεσα στο σουσαμι για να κολλησει επανω και τα κανουμε στρογγυλα.
- ψηνουμε στους 180 για 20 λεπτα.
Γινονται πολυ τραγανα και νοστιμα.
Μπορουμε να βαλουμε και ζαχαρη απο πανω αντι για σουσαμι.