Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1031-marmelada portokali b.jpg
Mαρμελάδα Πορτοκάλι



Μυδοπίλαφο με κελύφη από τη Σοφία

recipe image
Προστέθηκε απόsofouleli, Κυριακή, 24 Απρίλιος 2016
none
Περιγραφή

Μυδοπίλαφο εμφανίσιμο και νόστιμο με πολλά πράσινα μυρωδικά και ολόκληρο το κέλυφος.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κ μύδια με κέλυφος
  • 1 1/2 κούπες ρύζι καρολίνα
  • 1/2 ματσάκι άνιθο μαιντανό δυόσμο
  • 1/2 '' κρεμυδάκια φρέσκα
  • 2 μέτρια κρεμύδια
  • 1 κουταλιά σκόνη maggi λαχανικών
  • 1 '' αλάτι
  • πιπέρι αρκετό,χυμό λεμονιού
  • 3/4 κούπας λάδι
  • 3 1/2 κούπες νερό καφτό
Οδηγίες
  1. Πλενουμε τα μύδια απλα και τ΄ αχνιζουμε στη κατσαρόλα με τα νερά τους για δέκα λεπτά.
  2. Μ ένα σουρωτηράκι και ένα βαμβακάκι μαζεύουμε το ζουμάκι που θα ρίξουμε στη συνέχεια στο φαγητό για να πάρει την όμορφη γεύση απο τα μύδια.
  3. Σε μια ανοιχτή κατσαρόλα βάζουμε το λάδι κι όταν ζεσταθεί ριχνουμε με τη σειρα τα υλικά , κρεμύδια, αρωματικα φυτά , ρύζι,αλατοπίπερο , βράζουν ένα τέταρτο μέχρι λιγο να μαλακώσουν τα κρεμύδακια και προσθέτουμε τα μύδια.
  4. Μ ένα μαχαιράκι αφαιρούμε απο το κέλυφος τα μύδια, και κρατάμε μερικά για να τα βάλουμε στο ρύζι .
  5. Τα βάζουμε προς το τέλος γιατι δεν θέλουμε να μικραίνουν. Βράζει σε σιγανή φωτιά με κλειστό το καπάκι μέχρι να βράσει το ρύζι.
  6. Δοκιμάζουμε να δούμε αν μας αρέσει στο αλάτι και κλεινουμε το μάτι. Αφήνουμε για να τραβήξει τα ζουμιά του.
Λίγα μυστικά ακόμα

Στα κελυφη που κρατήσαμε βάζουμε δυό μύδια και τα ρίχνουμε , προσπαθωντας να γεμίσουν με ρύζι και τ αφηνουνε να βράσουν με τ άλλα υλικά.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή