Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

473-473.jpg
Τούρτα Μάλακοβ



Μυδοπίλαφο Κεραμωτής

recipe image
Προστέθηκε απόsofouleli, Σάββατο, 20 Δεκέμβριος 2014 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πιλάφι με θαλασσινά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 κ. θαλασσινά βρασμένα απο πριν, χταπόδι, καλαμάρια, σουπιές ή μύδια ωμά (κατα προτίμηση), μπορούμε και με ένα απ αυτά.
  • 1/2 κούπα λάδι
  • 3 κρεμμύδια ξερά και 2 πράσινα αν υπάρχουν
  • 2 κούπες ρύζι καρολίνα
  • 4 κούπες νερό ζεστό
  • 1/2 κ.σ. αλάτι (προσοχη γιατί μερικά θαλασσινά είναι απο μόνα τους αλμυρά)
  • πιπέρι μαύρο
  • ένα κύβο κνορ χορταρικών ,
  • μαιντανό, δυόσμο, άνιθο
  • λεμόνι
Οδηγίες
  1. Μαγειρεύουμε κατά σειρά , το κρεμμύδι μέσα στο ζεστό λάδι, θαλασσινά (αν είναι μύδια στο τέλος μόνο για πέντε λεπτά γιατί σκληραίνουν αν τα βάλουμε απ την αρχή), μυρωδικά, αλατοπίπερο , ρύζι και ανακατεύουμε για λίγο ν΄ αχνισθούν και προσθέτουμε βραστό το νερό.
  2. Σε σιγανή θερμοκρασΊα βράζουμε το πιλάφι μέχρι δοκιμάζοντας το ρύζι νάχει μαλακώσει χωρίς να λασπώσει.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν πρόκειται να φτιάξετε φρεσκα θαλασσινά εκτος το μύδι χταπόδι, σουπιά, θα πρέπει να τα προβράσετε να μαλακώσουν με τα νερά τους σε πολύ σιγανή φωτιά χωρίς να ρίξετε νερό.

Σχόλια
Σχόλιο από SORINA , Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Με τιποτε δεν θα αλλαζα το μυδοπιλαφο Κεραμωτης!!!
Μεταφορά στην κορυφή