Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...


Μπράουνις με κρέμα τυριού

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Σάββατο, 08 Νοέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Ο συνδυασμός του μπράουνις με την κρέμα τυριού, δίνει μια βελούδινη γεύση και μια απόλαυση μοναδική. Κυρίως είναι πανεύκολο!

Συστατικά

Για το μπράουνις

  • 90 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομμάτια
  • 90 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο για όλες τις χρήσεις
  • 120 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
  • 2 αυγά
  • 1 πρέζα αλάτι

Για την κρέμα τυριού

  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα μασκαρπόνε ή άλλο κρεμώδες τυρί ή φιλαδέλφεια λάιτ
  • 1 κρόκο αυγού
  • 70 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
  • 1 -2 βανίλιες σκόνη ή ένα μισό κ.γλ. υγρή βανίλια
Οδηγίες
  1. Για το μπράουνις: Λιώνω τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και βάζω και το βούτυρο η μαργαρίνη μέσα. Ανακατεύω καλά και αλλάζω μπολ για να κρυώσει λίγο η σοκολάτα μου.
  2. Στο μίξερ ρίχνω τα αυγά τη ζάχαρη και το αλάτι και τα χτυπάω καλά για 5 λεπτά σε μεγάλη ταχύτητα να γίνει το μείγμα σαν κρέμα.
  3. Αφαιρώ τον κάδο του μίξερ και προσθέτω το αλεύρι λίγο λίγο, ανακατεύοντας το μείγμα απαλά με μια σπάτουλα μέχρι να μη φαίνεται καθόλου το αλεύρι. Προσθέτω τη σοκολάτα σιγά σιγά ανακατεύοντας και έτσι θα πάρουμε ένα σοκολατένιο μείγμα.
  4. Για την κρέμα τυριού: Βάζω σε ένα μπολ το τυρί κρύο από το ψυγείο, το ανακατεύω καλά με ένα σύρμα, προσθέτω τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον κρόκο και τα χτυπάω μέχρι να ενωθούν καλά όλα τα υλικά και να αφρατέψουν, για 3-4 λεπτά.
  5. Σε ένα τσέρκι 18 χ 22 (έβαλα εγώ) που βάζουμε σε ένα ταψάκι ή μικρό ταψάκι, βάζω αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Αδειάζω το μείγμα του μπράουνις στο ταψάκι και το στρώνω.
  6. Με ένα κουτάλι βάζω κουταλιές από την κρέμα τυριού επάνω στο μείγμα της σοκολάτας. Αν θέλω με τη σπάτουλα « μπερδεύω» την επιφάνεια ή αφήνω ένα στρώμα τυριού πάνω στην επιφάνεια του μπράουνις, ώστε να το καλύψει όπως έκανα εγώ.
  7. Με τη σπάτουλα ανακατεύω με απαλές κινήσεις για να «μπερδευτούν» ελαφρά τα 2 χρώματα το καφέ με το άσπρο ή αν θέλω μπορώ απλά να στρώσω τη λευκή κρέμα ομοιόμορφα ώστε να καλύψει πλήρως το σοκολατένιο μείγμα, όπως έκανα εγώ.
  8. Ψήνω από 25 - 35 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C. Στη δεύτερη σκάλα από κάτω του φούρνου σε αντιστάσεις. Το πόσο θα το αφήσετε, εξαρτάται πόσο υγρό το θέλετε μέσα. Εγώ το άφησα 25 λεπτά και το έκοψα αμέσως για τους ανυπόμονους, εσείς αφού το βγάλετε από το φούρνο να το αφήσετε να κρυώσει και μετά να το κόψετε σε κομμάτια 6 ή 8. Σερβίρετε με παγωτό βανίλια τέλεια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να φτιάξουμε το μπράουνις και χωρίς την κρέμα και να το σερβίρουμε μόνο του ή με παγωτό!

Τη συνταγή την είδα από τη Νικολάου

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή