Μπουγάτσα
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας για όλες τις χρήσεις ή Βηρυτού
- 1 βιτάμ
- 1 κουτί ζαχαρούχο
- 1 1/2 νερό (μετράμε με το κουτί ζαχαρούχο)
- άχνη και κανέλλα
Οδηγίες
- Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ.
- Τσαλακώνουμε τα φύλλα ένα-ένα με τα χέρια για να γίνουν φωλίτσες.
- Τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο.
- Λιώνουμε το βιτάμ και το περιχύνουμε πάνω στα φύλλα.
- Προσοχή να πάει παντού!
- Φουρνίζουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
- Όσο ψήνεται, αραιώνουμε το ζαχαρούχο με το νερό
- Στο μισάωρο βγάζουμε το πυρέξ και ρίχνουμε το ζαχαρούχο πάνω στα φύλλα.
- Φουρνίζουμε πάλι για άλλα 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.
- Πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλλα
Σχόλια
Aννάκι είναι πράγματι εύκολη ,μήπως είναι σαν την μπουγάτσα θεσσαλονίκης την σκέτη όλο φύλλο που είναι?μου αρέσει πάρα πολύ!!!!και μάλιστα αυτή η μπουγάτσα θέλει ζάχαρη κανονική όχι άχνη και μπόλικη κανέλα.
Πολύ ωραία συνταγή annaki! Εύκολη, γρήγορη και φαντάζομαι γευστικότατη!
Υπέροχη! Ελαφριά και πεντανόστιμη! Τη φτιάχνω κι εγώ έτσι Annaki πολλές φορές. Να είσαι καλά που μου τη θύμησες, κι έχω καιρό να την κάνω!
Η μπουγάτσα αυτή όσο εύκολη είναι τόσο νόστιμη γίνεται!!!τη φτιάχνω όταν θέλω κάτι γρήγορο κι εύκολα.Μπράβο Αννάκι!!
Μπραβο Annaki, πολυ καλη η συνταγή σου και γρηγορη. Σε 1 ωρα η μπουγατσα ηταν έτοιμη και σε 2 ωρες δεν υπηρχε ουτε κομματακι για δειγμα. Νοστιμοτατη!!!
Η φωτογραφία από τη Σούλα!