Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπουγάτσα με Σφολιάτα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 16 Αύγουστος 2014
none
Περιγραφή

Νόστιμη και γρήγορη μπουγάτσα με σφολιάτα.

Συστατικά
  • 2 φύλλα Σφολιάτας

Για την κρέμα

  • 1 λίτρο γάλα
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο αγελαδινό
  • 140 γρ σιμιγδάλι ψιλό
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • Μια πρεζα αλάτι
  • 2 βανίλιες
  • 2 αυγά
  • Άχνη
  • Κανέλα
Οδηγίες
  1. Φτιαχνουμε την κρέμα μας: Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα µε τη ζάχαρη να ζεσταθεί.
  2. Ρίχνουμε το αλάτι, τις βανίλιες και το σιμιγδάλι βροχηδόν και ανακατεύουμε µε σύρμα μέχρι να βράσει και να δέσει η κρέμα. Μόλις πήξει τη βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγα και χτυπαμε Καλα με το σύρμα να ενωθούν Καλα, προσθετουμε και το βούτυρο.Ανακατεύουμε να λιώσει καλά. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει και να σφίξει ελαφρά.
  3. Βουτυρώνουμε καλά ένα πυρέξ, τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας, τη γέμιση και τέλος το δεύτερο φύλλο. Χαρακώνουμε λίγο τα κομμάτια
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στις αντιστάσεις στους 200°C για 25΄-30΄, να ροδίσει καλά το φύλλο πάνω κατω . Κόβουμε σε κομματια και πασπαλίζουμε µε κανέλα και αχνη .

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή