Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μπισκοτάκια ινδικής καρύδας

recipe image
Προστέθηκε απόErmioni, Κυριακή, 26 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
  • 250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
  • 250γρ. τριμμένη ινδική καρύδα
  • 1 αυγό
  • 250γρ. ζάχαρη
  • 250γρ. αλεύρι
  • 1 φακελάκι βανιλίνη ή 5 βανίλιες
  • 1,5 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
  • 5 σταγόνες άρωμα πικρού αμυγδάλου
Οδηγίες
  1. Τα ζυμώνουμε όλα μαζί να γίνουν σφιχτή ζύμη.
  2. Την βάζουμε σε κόλλα ψησίματος και την ανοίγουμε με τον πλάστη.
  3. Με ενα φλυτζάνι κόβουμε κομμάτια και τα βάζουμε σε κόλλα ψησίματος στο ταψί μας.
  4. Ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά στους 175 βαθμούς!
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε λιώνουμε κουβερτούρα και αφού κρυώσουν τελείως τα βουτάμε απο την μία πλεύρα ως την μέση. Καλή σας όρεξη!!!

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία συνταγή! Με ινδική καρύδα δεν έχω φτιάξει ποτέ. Ευκαιρία να δοκιμάσω!
Ήθελα όμως να ρωτήσω η δοσολογία της βανίλιας δεν είναι μεγάλη;
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Εύκολη και νόστιμη συνταγή!!
Ποιο είναι το πάχος του μπισκότου που πρέπει να κόψουμε;
Σχόλιο από Ermioni , Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Margo αν βαλεις βανιλλινη χρειαζεται μια...εμεις εδω(στην Γερμανια μονο τετοιες εχουμε)εσυ βαλε οση νομιζεις αν εχεις κυλινδρους.
Hlianna κανε ενα φυλλο οσο παχυ θες και κοψτο με κουπ πατ...αναλογα βεβαια να δεις ποτε θα αρχιζουν να κοκκινιζουν τα βγαζεις...
Μεταφορά στην κορυφή