Μπισκοτάκια ινδικής καρύδας
- 250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
- 250γρ. τριμμένη ινδική καρύδα
- 1 αυγό
- 250γρ. ζάχαρη
- 250γρ. αλεύρι
- 1 φακελάκι βανιλίνη ή 5 βανίλιες
- 1,5 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
- 5 σταγόνες άρωμα πικρού αμυγδάλου
- Τα ζυμώνουμε όλα μαζί να γίνουν σφιχτή ζύμη.
- Την βάζουμε σε κόλλα ψησίματος και την ανοίγουμε με τον πλάστη.
- Με ενα φλυτζάνι κόβουμε κομμάτια και τα βάζουμε σε κόλλα ψησίματος στο ταψί μας.
- Ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά στους 175 βαθμούς!
Αν θέλουμε λιώνουμε κουβερτούρα και αφού κρυώσουν τελείως τα βουτάμε απο την μία πλεύρα ως την μέση. Καλή σας όρεξη!!!
Ήθελα όμως να ρωτήσω η δοσολογία της βανίλιας δεν είναι μεγάλη;
Ποιο είναι το πάχος του μπισκότου που πρέπει να κόψουμε;
Hlianna κανε ενα φυλλο οσο παχυ θες και κοψτο με κουπ πατ...αναλογα βεβαια να δεις ποτε θα αρχιζουν να κοκκινιζουν τα βγαζεις...