Μπισκότα κανέλας γεμιστά

Αρωματικά μπισκότα για όσους αρέσει το άρωμα της κανέλας.Τρώγονται ευχάριστα όλες τις ώρες συνοδεύοντας το καφεδάκι ή το τσαγάκι μας! Μπορείτε να βάλετε για γέμιση μερέντα ή μαρμελάδα .
150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
75 γρ. κορν φλάουρ
μια τσιμπιά αλάτι
100 γρ. καστανή ζάχαρη
1 κ. γλ. κανέλα σκόνη
Γέμιση:
200 γρ. τυρί κρέμα (τύπου Φιλαδέλφεια)
Ή μερέντα
Ή μαρμελάδα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με τα χέρια μας . Παίρνουμε ένα μείγμα σαν τρίμματα ψωμιού αρχικά.
Ζυμώνοντας η ζύμη μας θα αρχίσει να ενοποιείται.
Την αφήνουμε στο ψυγείο μισή ώρα.
Την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, κόβουμε διάφορα σχέδια με κουπ πατ ή στρογγυλά με ποτήρι κρασιού.
Βάζουμε τα μπισκότα μας σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόχαρτο. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου, στους 170 βαθμούς.
Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
Με κορνέ ή μικρό κουταλάκι, βάζουμε μικρή ποσότητα τυριού ,μερέντας ή μαρμελάδας στην εσωτερική πλευρά ενός μπισκότου και το κλείνουμε με ένα δεύτερο.
Αν θέλουμε τέλος πασπαλίζουμε με άχνη , εμένα μου φαίνεται περιττό η ζάχαρη .