Μπισκότα από τις Άλπεις
- 500 g Αλεύρι
- 250 γρ Μαργαρίνη
- 250 γρ Ζάχαρη
- 2 αυγα
- 1 κουταλάκι του γλυκού Μπέικιν πάουντερ
- 30 γρ Κακάο σε σκόνη
- 1 /2 κ,γ Κανέλα
- 1 πρέζα Κάρδαμο
- μισό κ.γλ. γαρύφαλλο
Για το Γλασο
- 150 γρ Ζάχαρη αχνη
- 1 κουταλιά της σούπας Χυμό λεμονιού
- Ζεστό νερό,
- Βαζουμε ολα μαζι τα συστατικά για τη ζύμη στο καδο του μιξερ και ζυμώνουμε. Χωρίζουμε τη ζύμη σε έξι μέρη, το καθένα σε μορφή ρολού, το οποίο είναι τόσο μεγάλο ώστε να χωράει ολόκληρα μεσα στη λαμαρινα του φουρνου που εχουμε βαλει ενα φύλλο ψησίματος.
- Βαζουμε σε καθε λαμαρινα 3 ρολα και ψήνουμε για 10-15 λεπτά στους 180 ° C στον αέρα
- Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε τα υλικά για το γλασσο με ένα Πιρουνι. Όταν ψηθουν τα βγάζουμε απο τον φούρνο και τα γλασαρουμε αμέσως.
- Ετσι οπως ειναι ζεστά τα κοβουμε διαγώνια σε 2-cm-φαρδια κομματια και αφήστε να κρυώσουν.
- Φυλάσσονται σε ερμητικά σφραγισμένο δοχείο. Τα μπισκότα ειναι ακόμα καλύτερα μετά από μερικές ημέρες.