Μπιφτέκια υγιεινά με λαχανικά και Quaker
- 500 γρ. λαχανικά της αρεσκείας σας στο μούλτι,
- 2 αβγά ελαφρά χτυπημένα,
- 30 ml ελαιόλαδο
- 150 - 200 γρ. Quaker
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.γ. πέστο με βασιλικό και παρμεζάνα
- αλάτι, πιπέρι.
- Πολτοποιούμε στο moulti τα λαχανικά μας.
- Τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και το Quaker.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά ώστε να ενωθούν.
- Προσθέτουμε την μουστάρδα και το πέστο ανακατεύουμε πάλι καλά και αφήνουμε μισή με μια ώρα τη ζύμη ώστε το Quaker να απορροφήσει τα υγρά.
- Πλάθουμε μπιφτέκια ή βάζουμε κουταλιές πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε στον αέρα του γκριλ για 30 έως 40 λεπτά να ροδίσουν.
Εγώ είχα κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά,πρόσθεσα και μια πατάτα ,άνηθο που του πάει πολύ!και λίγο τυράκι φέτα,έγιναν πεντανόστιμα!