Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Mπαρμπούνια με κόκκινη σάλτσα και φέτα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ελαφρύ και γρήγορο φαγητό. Γιατί τα μπαρμπούνια δε φτιάχνονται μόνο τηγανητά.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 6 μπαρμπούνια  καθαρισμένα
  • 1 φρ. Κρεμμύδι ή λίγο ξερό
  • Λίγο λάδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
  • 1 κλωνάρι δεντρολίβανο ή ελάχιστο ξερό
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 2 φρέσκες ντομάτες τριμμένες
  • 1  κ.σ. ξύδι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Λίγη φέτα τριμμένη
Οδηγίες

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα μπαρμπούνια
  2. Στο τηγάνι σοτάρω για λίγο το κρεμμύδι.
  3. Προσθέτω το σκόρδο, τη ντομάτα, το δεντρολίβανο, τη δάφνη, το ξύδι και αφήνουμε να ψηθεί λίγο η σάλτσα σε μέτρια φωτιά.
  4. Βάζουμε τα ψάρια πάνω στη σάλτσα.
  5. Προσθέτουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να σιγοψηθούν περίπου 10 λεπτά.
  6. Λίγο πριν το τέλος,  ρίχνουμε πάνω στα ψάρια τη φέτα και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
  7. H  φέτα είναι προαιρετική.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Πάρα πολύ γευστικό πιάτο. Το δε ξύδι στα ψάρια, δίνει πάντα μοναδική γεύση!!
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2010
Η φωτογραφία από τη Νάνα που έκανε τη συνταγή.

Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 10 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ΜΜΜΜ!!τέλεια υλικά!!!δενδρολίβανο και ξύδι!!να υποθέσω πως μπορούμε να φτιάξουμε τη συνταγή και με άλλα ψάρια??
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 10 Μάιος 2011
Nαι, θα μπορούσε να γίνει και με άλλα μέτρια ψάρια.
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 10 Μάιος 2011
Ευχαριστώ Ηλιάννα!!θα τα φτιάξω,έχουν πολύ ωραία σάλτσα !!!!!!
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 29 Δεκέμβριος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολυ νόστιμο φαγητο !! Μας άρεσε όλους
Μεταφορά στην κορυφή