Μπάουντυ
- 250 γρ . Βούτυρο
- 200 γρ . ζάχαρη
- 200 γρ Αλεύρι
- 1 μπέικιν
- 4 Αυγά
- 4 κ.σ γάλα
- 3 κ.σ κακάο
κρέμα
- 500 ml γάλα
- 6 κ.σ σιμιγδάλι
- 200 γρ Βούτυρο
- 200 γρ ζάχαρη
- 200 γρ ινδοκάρυδο
- κουβερτούρα
- Ανάβουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς .
- Με τα πρώτα 7 υλικά κάνουμε ένα κέικ
- Βάζουμε μια λαδόκολλα στο ταψί της κουζίνας και ρίχνουμε το μείγμα . Το ψήνουμε για 20 λεπτά . Αφήνουμε να κρυώσει .
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα , σιμιγδάλι και το βούτυρο να πάρει 2 βράσεις . Ρίχνουμε και την ζάχαρη και το ινδοκαρυδο
- Το απλώνουμε αμέσως επάνω στο κεικ .
- Από πάνω ρίχνουμε την ρευστή κουβερτούρα να σκεπάσει όλη την επιφάνια .
- Το κόβουμε σε μερίδες .
- Είναι τέλειο και νόστιμο σαν ταΓενναιοδωρία




Και τα κόβουμε και τα σερβίρουμε όπως την πάστα; Τόσο ύψος έχει το γλυκό μας;
Μού αρέσει πολύ!!!
θα ψησουμε το κεικ πρωτα και οταν το βγαλουμε απο τον φουρνο θα βαλουμε την κρεμα με το ζνδοκαρυδο ,και μετα απο πανω την ρευστη κουβερτουρα
εγω το εκανα σε μια φορμα 26αρα,και το εψησα 30 λεπτα αλλα μου εγεινε λιγο παχυ η βαση,αλλα κανονικα ειναι στην λαμαρινα του φουρνου γεινετε πιο λεπτο το κεικ
Συγνωμην
που δεν το ειδα αμεσως γιατι ημουνα στην Ελλαδα εκεινη την εποχη!!