Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:http://dumpsemv.com Best Dumps Shop Track 1...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:37
Απ:Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz D...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:35
Απ:Http://DumpsEmv.Com Dumps & Cvv Read Shop H...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:33
http://DumpsEmv.Com Sell Dumps Track 1&2 vendor le
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:30
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:28
Απ:www.dumpsemv.com Dumps With Pin & Cvv Dumps...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:26
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:24
Απ:www.dumpsemv.com best dumps shop track 1&2 ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:21
Απ:www.dumpsemv.com Carding Methods CVV & Dump...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:19
Απ:www.dumpsemv.com Sell Dumps Track 1&2 GUARA...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:17
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:16
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:15
Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz Dumps Pi
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:19
Απ:www.dumpsemv.com Dumps fullz Available Orig...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:18
Buy TOEFL Certificate Online without Exam
jame002 23.9.2022 7:33
Storm Middle, November 14th: Canes drop toward FS
Annettes 23.9.2022 3:34
2022 Early Signing Working day Analysis - Offensiv
Annettes 23.9.2022 3:33
PREDICTIONS! Arkansas vs. Missouri
Annettes 23.9.2022 3:32
ASU Softball: Hill awarded Pac-12 Participant
Annettes 23.9.2022 3:31
Buy toward Notice Your Orange Gentleman
Annettes 23.9.2022 3:28
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2557-tsourekimpompel.jpg
Tσουρέκι Μπόμπελ



Μπακλαβάς με γλυκό κουταλιού, μαρμελάδα και καρύδι

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2011
none
Περιγραφή

Ο γνωστός μας μπακλαβάς διαφορετικός και πολύ νόστιμος.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 400γρ.φύλλο κρούστας,
  • 1 1/2φλ.λιωμένο βούτυρο,
  • 2κ.σ.ζάχαρη,
  • 1κ.σ.κανέλα.

Γέμιση

  • 1 1/2φλ.γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο και σταγγισμένο,
  • 1 1/2φλ.μαρμελάδα πορτοκάλι με κομματάκια,
  • 2φλ.καρυδόψυχα ψιλοκομμένη.

Σιρόπι

  • 3φλ.ζάχαρη,
  • 3φλ.νερό,
  • 1 φλούδα πορτοκαλιού,
  • 1 ξυλάκι κανέλας,
  • 1/2 λεμόνι το χυμό του.
Οδηγίες
  1. Σε καλά βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε δύο φύλλα βουτυρωμένα, πασπαλίζουμε με κανελοζάχαρη και επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά τα υλικά.
  2. Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και τα απλώνουμε πάνω στα βουτυρωμένα φύλλα. Κλείνουμε τις άκρες των φύλλων προς τα μέσα.
  3. Βουτυρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα ένα-ένα σκεπάζουμε τον μπακλαβά. Σπρώχνουμε τις άκρες των φύλλων προς τα κάτω με τη βοήθεια μιας σπάτουλας. Χαράζουμε κομμάτια με κοφτερό μαχαιράκι.
  4. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο βούτυρο που μας έμεινε και περιχύνουμε τον μπακλαβά Ψήνουμε στους 170β. στην τελευταία σχάρα για 1 ώρα περίπου.
  5. Για το σιρόπι: Βράζουμε τα υλικά  5 λεπτά, προς το τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού. Μόλις βγάλουμε τον μπακλαβά περιχύνουμε με το μισό σιρόπι ζεστό, αφήνουμε να απορροφήσει και μετά ρίχνουμε και το υπόλοιπο σιρόπι!!




Λίγα μυστικά ακόμα
  • Τέλειες γεύσεις  που κάνουν τον μπακλαβά μας διαφορετικό και πεντανόστιμο!Το ταψί που χρησιμοποιούμε είναι 32εκ.
  • Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!!
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 20 Μάρτιος 2011
Μια εναλλακτική λύση για μπακλαβά! και η υπογραφή της Αργυρώς είναι εγγύηση για την γεύση!
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 20 Μάρτιος 2011
Πώς είναι αλήθεια η γεύση του, Βασιλική;
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 20 Μάρτιος 2011
Για εμένα που μου αρέσει η γεύση πορτοκάλι-καρύδια,είναι πολύ νόστιμη Ηλιάννα:)))
για όσους νηστεύουν μπορούν ν'αντικαταστήσουν το βούτυρο με λάδι ή φυτική μαργαρίνη.
Σχόλιο από iwannaki , Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2011
Επειδη το βρισκω ενδιαφερον..δεν καταλαβα κατι...κατω κατω βαζεις 2 φυλλα και αλλα 2 και ολη τη γεμιση μαζι? και ολα τα υπολοιπα φυλλα απο πανω?
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2011
Αυτό είναι Ιωαννάκι, έτσι το κατάλαβα κι εγώ. 4 φύλλα κάτω, γέμιση και τα υπόλοιπα πάνω.
Σχόλιο από vasiliki ver , Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2011
Ναι έτσι είναι,τέσσερα φύλλα κάτω και τα υπόλοιπα στο τέλος απάνω!!
Ευχαριστώ Ηλιάννα που απάντησες:))))
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2011
Eίναι ωραία η φωτό, νάταν και μεγαλύτερη....
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2011
Ευχαριστώ Ηλιάννα:))με τις φωτό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο:(((
Μεταφορά στην κορυφή