Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3993-piroskiken.jpg
Πιροσκί



Μπακαλιάρος με ντομάτα, θυμάρι και ούζο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 25 Μάρτιος 2013
none
Περιγραφή

Γευστικός μπακαλιάρος με ούζο ή τσίπουρο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος,
  • 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη ή 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ,
  • 1 φλ. του καφέ λάδι,
  • 1 σφηνάκι τσίπουρο ή ούζο,
  • θυμάρι,ρίγανη,
  • 1 κ. γ. ζάχαρη,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε,τον βάζουμε σε αρκετό νερό να ξαλμυρίσει από την προηγούμενη μέρα,αλλάζοντας το τακτικά.
  2. Τον στραγγίζουμε από τα νερά και τον αφήνουμε να στεγνώσει καλά σε σουρωτήρι.
  3. Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο καυτό λάδι τον μπακαλιάρο και από τις 2 πλευρές.
  4. Σβήνουμε με το ούζο ή το τσίπουρο και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά του.
  5. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το ψάρι.
Λίγα μυστικά ακόμα

Έκανα κάποιες αλλαγές στο φαγητό, πρόσθεσα πατάτες, τις σοτάρισα πριν τον μπακαλιάρο και συνέχισα το μαγείρεμα σε κατσαρόλα προσθέτοντας τις ντομάτες και τα μυρωδικά.Το ούζο δίνει μια υπέροχη γεύση!
 Η συνταγή από εδώ: monastiriaka.gr

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή