Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μιλφέιγ με κρέμα χαλβά

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 08 Μάρτιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα διαφορετικό μιλφέιγ με γεύση χαλβά!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
8 άτομα
  • 2 φύλλα σφολιάτας ή 2-3 πακέτα σφολιατίνια,
  • 300γρ.χαλβά,(εγώ έβαλα με αμύγδαλα),
  • 3 κρέμες γάλακτος των 250ml.η κάθε μια,
  • 2 κ.σ. άχνη, αν θέλουμε κανέλα για τα φύλλα.
Οδηγίες



  1. Κόβουμε τα φύλλα στις διαστάσεις του ταψιού που θα στήσουμε το γλυκό. Τα κομμάτια που θα μείνουν τα κρατάμε. Βάζουμε σε λαδόκολλα τα κομμάτια που κόψαμε και αυτά που μας έμειναν και τα ψήνουμε 15' περίπου να ροδίσουν. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Βάζουμε το χαλβά κομμένο σε κομματάκια στο μούλτι και τον πολτοποιούμε. Χτυπάμε τις 2 κρέμες καλά 5-8' να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το χαλβά, ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μας.
  3. Παίρνουμε το ένα κομμάτι σφολιάτας, το τοποθετούμε στο ταψάκι μας, αν θέλουμε πασπαλίζουμε με κανέλα, βάζουμε την μισή δόση κρέμας-χαλβά, απάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
  4. Χτυπάμε την τρίτη κρέμα γάλακτος με την άχνη καλά! να γίνει σαντιγί. Την απλώνουμε πάνω στην κρέμα. Τέλος θρυμματίζουμε τα κομμάτια που μας είχαν μείνει πάνω στη σαντιγί.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Εύκολο, γρήγορο γλυκάκι για όλες τις ώρες! 
  • Αν δεν μας αρέσει να φτιάξουμε την κρέμα  με τις κρέμες γάλακτος, μπορούμε  να βάλουμε 2 φακέλους έτοιμη κρέμα για μιλφέιγ ή κρέμα Ζαχαροπλαστικής.
Σχόλια
Σχόλιο από LARA LO , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011
Πολύ ωραίο μιλφέϊγ!πρέπει να είναι πολύ νόστιμο.Μπράβο...
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραια η συνταγη ,ευκολη και διαφορετικη,μπραβο Βασιλικη!
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011
Ευχαριστώ κορίτσια:)))για όσους αρέσει η γεύση του χαλβά είναι πολύ νόστιμο!!
και πολύ εύκολο!!!
Σχόλιο από soulli , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Bασιλικούλα τι φανταστικό γλυκάκι!!!Φαίνεται υπέροχο!!Πολύ ωραία παραλαγή!!Εγώ θα βάλω φυτική κρέμα γάλακτος και θα το κάνω νηστίσιμο!!Θα δοκιμαστεί σύντομα....
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία ιδιαίτερη γεύση για μιλφέιγ!
Μεταφορά στην κορυφή