Μικρά και γρήγορα πιτσάκια

Κάνουμε πιτσάκια με μικρά ατομικά ψωμάκια της προηγούμενης μέρας ή από άσπρο ψωμί, που μας έχει περισσέψει.
- 1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια
- 2 μεγάλες ντομάτες
- ζαμπόν, σαλάμι
- 2 κ.σ. κέτσαπ
- λίγο πελτέ ντομάτας
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- από μισή πράσινη, κόκκινη και κίτρινη πιπεριά
- λίγο λάδι
- 300 γρ. τυρί τριμμένο, γκούντα, αλλά κρατάμε και λίγο για το τέλος
- Σε μεγάλη λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά κομμένα σε κυβάκια, καθώς και το τυρί. Τα ανακατεύουμε και δοκιμάζουμε αν χρειαστέι κι άλλα μπαχαρικά.
- Κόβουμε τα ψωμάκια και με ένα κουτάλι βάζουμε το μείγμα και από πάνω λίγο τριμμένο τυρί και ρίγανη.
- Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 170ο και ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί μας.