Μια φευγάτη τάρτα

Δοκιμάστε το, είναι μια παραλλαγή του τσιζ κέικ με σοκολάτα που έχω προτείνει και ξεφεύγει απο τις συνηθισμένες τάρτες και κέικ !
- 125 γραμμ. βιτάμ σοφτ
- 125 γραμμ. σοκολάτα λευκή, κομμένη σε κομματάκια
- 200 γραμμ. ζάχαρη
- 3 αβγά χτυπημένα
- 100 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/3 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- μιση κούπα σιρόπι από γλυκό λεμόνι
- 2 κουταλάκια νισεστέ
- 2 σταγόνες ανθόνερο εσπεριδοειδών
- Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα το βιτάμ, την σοκολάτα και την ζάχαρη και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά
- Αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα τα αβγά, ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθούν
- Μετά ρίχνετε στην κατσαρόλα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ μέχρι να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά.
- Παίρνετε ένα 24αρι ταψί , το λαδώνετε καλά και ρίχνετε μέσα το μείγμα.
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ανακατέψτε το σιρόπι λεμονιού με το νισεστέ
- Με ένα κουτάλι ρίχνετε αυτό το μείγμα μέσα στο ταψί με το μείγμα και με ένα μαχαίρι το στριφογυρίζετε γύρω γύρω
- Ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 35-40 λεπτά.
- Αφου ψηθει διαλύστε λίγη μαρμελάδα λεμόνι με ζεστό νερό και γιαλίστε την τάρτα σας