Μηλοπιτάκια τραγανά
- Υλικά για τη ζυμη
- 125γρ βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
- 50 γρ γιαούρτι
- 50 γρ ηλαιελαιο
- 1 κ σ ζαχαρη
- 2 κ σ κορν φλάουρ
- 1 μπέικιν
- 350-400γρ αλευρι
- Γεμιση
- 4 μηλά
- 50 γρ ζαχαρη (αν τα Μήλά ειναι γλυκα μπορείτε να την αφαιρέσετε )
- Κανέλα (εγώ δεν εβαλα )
- 100γρ καρυδι
- Καθαρίζουμε τα μήλα και τα περνάμε από τον τρίφτη.
- Τα Βάζουμε στο τηγάνι με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να πιούν τα υγρά.
- Προσθέτουμε τα καρύδια και την κανέλλα και αφήνουμε να κρυώσει.
- Για τη ζύμη:Βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με το κουτάλι,προσθέτουμε το αλεύρι και φτιάχνουμε ζύμη.
- Χωρίζουμε σε 5 μπαλάκια και ανοίγουμε φύλλο σαν μικρό πιάτο του γλυκού.
- Χωρίζουμε το κάθε φύλλο στα 4 και κόβουμε το κάθε κομμάτι σε 3 λωρίδες με το μαχαίρι ή με τη ρόδα.
- Βάζουμε γέμιση 1 κ.γλ. και το κλείνουμε.
- Ψήνουμε σε θερμοκρασία 200 β. για 15 - 20 λεπτά να πάρουν χρώμα.