Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μηλόπιτα γευστική

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Κυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Νόστιμη, γρήγορη και εμφανίσιμη μηλόπιτα.

Συστατικά
  • 125 βούτυρο
  • 125 ζάχαρη
  • 3 αυγα μγ. Μ.
  • 2 κουταλιές γάλα
  • 1 βανίλια
  • λίγο λεμόνι
  • Λίγο αλάτι (στη μύτη του μαχαιριου)
  • 200 γρ. Αλεύρι
  • 2 κοφτά κγ. Μπεικην
  • 750 γρ μήλα
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και αυγά να αφρατέψει και βάζουμε χτυπώντας λεμόνι, αλάτι στο τέλος το αλεύρι με το Μπέικιν.
  2. Σε μία φόρμα 26 αρα, βάζουμε βούτυρο το πασπαλίζετε με αλεύρι και βάζουμε την ζύμη.
  3. Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε στα 2, βγάζοντας τα κουκούτσια και τα χαρακώνουμε από πάνω και τα βάζουμε γύρω γύρω.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180°για 45 λεπτά σε αντιστάσεις.
  5. Αν έχετε ζελέ βερίκοκο, αραιώνετε 2 κουταλια με 1 κουτάλι νερό, το ζεσταίνετε στα μικροκυμάτα και το περνάτε με πινέλο στην επιφάνεια, όταν είναι ακόμα ζεστό για να γυαλίσει.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή