Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1799-indikorolokima1.jpg
Iνδικό ρολό με κιμά



Μεθυσμένα

recipe image
Προστέθηκε απόLARA LO, Κυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Γλυκάκι για όλες τις ώρες!

Συστατικά
  •     2 ποτηρια καλαμποκελαιο
  •     1 ποτηρι μπύρα
  •     1 ποτηρι καρυδα
  •     1 ποτηρια καρυδια
  •     κανελα-γαρυφαλο
  •     ξυσμα πορτοκαλιού
  •     1 κγ μπεικιν
  •     αλεύρι οσο πάρει
  •     καρυδα για πασπάλισμα (περιπου 150 γρ)

ΣΙΡΟΠΙ:

  •     3 ποτηρια ζαχαρη
  •     3 ποτηρια νερο
  •     1 ξυλο κανελα
  •     λιγο χυμο λεμονιου
  •     1 βανιλια
Οδηγίες
  1. Ριχνουμε σε μια λεκανη τα 6 πρωτα υλικά και ανακατευουμε.
  2. Συνεχιζουμε με το αλευρι και το μπέικιν και κανουμε μια ζυμη μαλακη,    για να μην κολλαει στα χερια, κανουμε μπαλίτσες και αραδιαζουμε    σε ελαφρως βουτυρωμένο ταψι....
  3. Ψηνουμε μέχρι να ροδισουν ελαφρα    στους 180 βαθμους....
  4. Βραζουμε το σιροπι για 5 λεπτά και το ριχνουμε στα κρυα γλυκακια μας....
  5. Αφου πιουν το σιρόπι και κρυώσουν, τα κυλαμε σε μπόλικη καρύδα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή