Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μέλι αμυγδαλόπαστας

recipe image
Προστέθηκε απόΝάνα, Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Για τους λάτρεις της αμυδγαλόπαστας! Τρώγεται σαν μέλι!

Συστατικά
  • 500γρ.μέλι
  • 200γρ.αμυγδαλόπαστα
  • 1 βανίλια
Οδηγίες

  1. Τρίβουμε την αμυγδαλόπαστα και την προσθέτουμε στο μέλι.
  2. Χτυπάμε με το μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα στην αρχή και μετά στην δυνατή μέχρι να ενσωματωθούν καλά τα δυο υλικά.
  3. Στο τέλος προσθέτω μια βανίλια,ανακατεύω,και γεμίζω 1-2 βαζάκια.
  4. Διατηρείται στο ψυγείο 1 χρόνο περίπου.
Λίγα μυστικά ακόμα

Δοκιμάστε το πάνω σε ψωμί ή φρυγανιά.Χρησιμοποιείται και για γαρνιτούρα σε γλυκά,παγωτά ή γιαούρτι!

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσιο!! Σε ευχαριστούμε Νάνα!!
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
αντε παλι με τα πρωτοτυπα σου!!!!!
θα δωκιμαστη γρηγορα!!!
Μεταφορά στην κορυφή