Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1124-koxilia444.jpg
Κοχύλια γεμιστά



Μαρμελάδα κεράσι

recipe image
Προστέθηκε απόελσα, Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2013
none
Περιγραφή

Ο καιρός των κερασιών και φτιάχνουμε μαρμελάδα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
1 κιλό πολτό κεράσι
  •    2 κιλά κεράσια ώριμα
  •    800γρ.ζάχαρη
  •    ¼ κ.γλ.κοφτό ξινό προαιρετικά
  •    Βανίλια
Οδηγίες
  1. Αφαιρούμε τα κοτσάνια, πλένουμε τα κεράσια. Τα βράζουμε σε λίγο νερό, λίγο να
  2. σκεπάζονται, αφού τα ανακατεύουμε δεν χρειάζεται να είναι σκεπασμένα με νερό, τα
  3. αφήνουμε να πάρουν μια βράση μόνο, θα δούμε ότι αλλάζει το χρώμα τους.
  4. Τα στραγγίζουμε -το νερό δεν χρειάζεται το πετάμε-και τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν   γιατί θα καούμε.
  5. Βάζουμε το τρυπητό σε ένα ταψί ή ένα λεκανάκι και ρίχνουμε   μέσα τα κεράσια λίγα-λίγα, προσοχή να έχουν κρυώσει   μην καούμε, τα λιώνουμε με τα χέρια μας, καλό είναι να φοράμε γάντια μιας   χρήσης γιατί βάφονται, τα ζουλάμε μέχρι   να μείνουν στο τρυπητό τα κουκούτσια και οι φλούδες, στη συνέχεια βράζουμε τη ζάχαρη   με το πολτό όπως όλες τις μαρμελάδες.
  6. Θα χρειαστεί περίπου 30 λεπτά στο δυνατό αλλά επειδή φουσκώνει καλό είναι να τη βράσετε για 50-60 λεπτά στο 2 αν εχει μέχρι το 3 η κουζίνα σας ή στο 6 αν έχει μέχρι το 9...η κανονική

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είχε ένα μέρος πολτό +ένα μέρος  ζάχαρη αλλά εμένα μου φαινόταν πολύ γλυκιά και αφαίρεσα λίγο ζάχαρη. Στο   τέλος ρίχνω ξινό ή λεμόνι και αν θέλω βανίλια για άρωμα, ότι χρησιμοποιεί   η καθε νοικοκύρα...

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή