Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μαρέγκες

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2012
none
Περιγραφή

Ανάλαφρα γλυκάκια που τρώγονται σκέτα αλλά και μέσα σε άλλα γλυκά !

Συστατικά
  • 3 ασπράδια αυγών,
  • 100 γραμμάρια ζάχαρη,
  • 100 γραμμάρια άχνη .
  • Μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής.
  • Λαδόκολλα.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε σε μεταλλικό μπόλ τα ασπράδια ,ρίχνουμε σαν βροχή την ζάχαρη ,μέχρι να γίνει σφιχτή μαρέγκα, ρίχνουμε την άχνη και ανακατεύουμε με σπάτουλα απαλά και βάζουμε με το κουτάλι αραιά σε ταψί με λαδόκολλα κουταλιές.
  2. Ψήνουμε 1 ώρα και 15 λεπτά σε 90 βαθμούς. Μετά τις αφήνουμε να κρυώσουν στον φούρνο για 1 ώρα ακόμη με μισάνοιχτο το καπάκι του φούρνου. Πρέπει να ξεκολλάνε από το λαδόχαρτο.
  3. Αν τις θέλουμε χρωματιστές προσθέτουμε λίγες σταγόνες στην άχνη πριν την βάλουμε στην μαρέγκα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για την άχνη την γυρίζουμε λίγη ώρα στο μούλτι να ανακατευτεί καλά το χρώμα ,την βάζουμε για λίγα λεπτά σε χλιαρό φούρνο να στεγνώσει ,και αφού κρυώσει την προσθέτουμε στην μαρέγκα.
Η συνταγή του Νίκου Βασιλειάδη.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή