Μακαρόνια με γαρίδες και ροζέ σάλτσα
- 1 πακέτο μακαρόνια βρασμένα
- Γαρίδες 4 ανα άτομο
- 1 ντομάτα μικρή ξυσμένη ανα άτομο
- 1 σκελίδα σκόρδο ανα άτομο
- 1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλάκι του γλυκού oyster sause ανα άτομο
- Προαιρετικά μανιτάρι ψιλοκομμένο
1) Παίρνουμε τις γαρίδες μας αφού ξεπαγώσουν και κόβουμε τα ποδαράκια και βγάζουμε το κέλυφος .
2) Σε τηγάνι σωτάρουμε τις ωμές γαρίδες μας μέχρι να σκληρύνουν και να γίνουν σγουρές.
3) Μετά ρίχνουμε το ξυσμένο μας σκόρδο σωτάρουμε με τις γαρίδες να πάρει ελαφρύ χρωμα και προσθέτουμε την ,
ξυσμένη ντομάτα.
4) Αφού αφήσουμε να πάρει μια βράση και αρχίσει να μαγειρεύεται η ντομάτα ρίχνουμε λίγη κρέμα γάλακτος και το κουταλάκι oyster sause .
5) Αφήνουμε να πάρει βράση και προσθέτουμε τα μακαρόνια τα οποια τα έχουμε βαλει σε πιάτο και ξέρουμε οτι ειναι για μια μερίδα.
- Ποσότητα κρέμα γάλακτος δεν έβαλα , γιατί αυτό ειναι στο γούστο του καθενός.
- Ανα άτομο εννοώ ανα μερίδα, επειδή γίνεται στο τηγάνι εκείνη τη στιγμή.
- Μπορούμε να βάλουμε μέχρι 2 μερίδες σε ένα μεγάλο τηγάνι και να επαναλάβουμε τη διαδικασία