Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Kυδώνι στην κατσαρόλα εύκολο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 17 Μάρτιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένας τρόπος εύκολος και γρήγορος να φτιάξουμε το κυδώνι μας με ιδιαίτερη γεύση και νοστιμιά. Είναι λάιτ συνταγή ανάλογα βέβαια και τη ζάχαρη που θα βάλετε.

Συστατικά
  • 2 μεγάλα κυδώνια
  • 1 φλ/νι νερό +1/2 ακόμα
  • 1 φλ/νι ζάχαρη
  • 1 σφηνάκι γρεναδίνη
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • 2 φύλλα δάφνης
Οδηγίες

  1. Καθαρίζω και κόβω σε χοντρά κομμάτια (κυδωνάτα) τα κυδώνια.
  2. Το εσωτερικό των κυδωνιών (χοντράδια και κουκούτσια) τα βάζω με το νερό και τα βράζω σε χαμηλή φωτιά κανένα 5λεπτό.
  3. Στη συνέχεια βγάζω και πετώ τα κουκούτσια και μέσα στη μικρή κατσαρόλα, προσθέτω τα κυδώνια με τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνω να βράσουν σε μέτρια φωτιά περίπου 10 λεπτά ή λίγο παρα πάνω μέχρι να μαλακώσουν, περιχύνοντάς τα με το ζουμί τους.
  4. Σερβίρω με γιαούρτι για λάιτ καταστάσεις ή με σαντιγί για αύξηση των θερμίδων.
Σχόλια
Σχόλιο από Nefeli , Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εύκολη,γρήγορη και επικαιρη λύση για τις
υπογλυκαιμιες μας!!!!!Ευχαριστούμε για την συνταγούλα.
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2009
Να είσαι καλά, Νεφέλη! Κι εγώ σε ευχαριστώ για το σχολιασμό των συνταγών μας.
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ηλιαννα μου μπραβο
ολα τα σκουφακια
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 23 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή