Κουτσομούρα με μαϊντανό
- 1 κιλό κουτσομούρες η άλλο ψιλό ψαράκι .
- Λάδι ,
- αλεύρι,
- αλάτι ,πιπέρι,
- μαϊντανό,
- λεμόνι.
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψαράκια, και τα στραγγίζουμε .
- Πλένουμε τον μαϊντανό και φτιάχνουμε ματσάκια που τα δένουμε με σπάγκο κουζίνας, τα τινάζουμε καλά να φύγει το νερό και τα τηγανίζουμε λίγο στο καυτό λάδι. Τα τοποθετούμε στην πιατέλα.
- Κοσκινίζουμε μαζί αλεύρι, αλάτι και πιπέρι ,να ανακατευτούν και αλευρώνουμε τα ψαράκια.
- Τα τηγανίζουμε στο λάδι μας που πήρε το άρωμα του μαϊντανού και τα γαρνίρουμε με φετάκια λεμονιού!
- Προσοχή χρειάζεται όταν θα τηγανίσουμε τον μαϊντανό ,πρέπει να είναι καλά στραγγισμένος από νερά για να μην μας πιτσιλίσει καυτό λάδι!
- Φυσικά ο μαϊντανός τραγανός -τραγανός τρώγεται!
Αν και πολυ σπανια κανω τηγανητα γενικως...αυτο θα το δοκιμασω ..(Εεε μια φορα δεν πειραζει)
Φιλιά πολλά