Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

WhatsApp +1 719 924 5623 Buy Weed Cocaine in Dubai
aloualex657@gmail.com 19.5.2024 0:36
Buying Crystal Meth Online
morgabelerim12@proton.me 16.5.2024 18:14
Átfogó útmutató a magyar jogosítvány megszerzéséhe
bajajbilli@gmail.com 16.5.2024 16:39
WhatsApp +1 719 924 5623 Buy Weed Cocaine in Dubai
aloualex657@gmail.com 13.5.2024 1:26
cumpara permis de conducere înregistrat online ,(
youj0837@gmail.com 10.5.2024 15:42
Buy Original Documents online With just 1 Simple P
youj0837@gmail.com 10.5.2024 15:38
办理加拿大卡尔加里大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:51
办理加拿大蒙特利尔大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:42
办理加拿大温尼伯格大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:38
办理加拿大萨省大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学文凭
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:37
办理加拿大布鲁克大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学文
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:32
办理加拿大里贾纳大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学文
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:25
办理加拿大瑞尔森大学毕业证(+Q微信956290760)RU毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:18
办理加拿大范莎学院(+Q微信956290760)Fanshawe毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:14
办理加拿大不列颠哥伦比亚理工学院(+Q微信956290760)BCIT毕业证成绩单学历认证,留信网认
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:13
办理加拿大温莎大学毕业证(+Q微信956290760)Windsor毕业证成绩单学历认证,留信网认证
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:11
办理加拿大温尼伯大学毕业证(+Q微信956290760)Winnipeg毕业证成绩单学历认证,留信网
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:09
办理加拿大菲沙河谷大学毕业证(+Q微信956290760)UFV毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:07
办理加拿大北英属哥伦比亚大学毕业证(+Q微信956290760)UNBC毕业证成绩单学历认证,留信网
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:06
办理加拿大康卡迪亚大学毕业证(+Q微信956290760)毕业证成绩单学历认证,留信网认证,购买大学
asfdefsa01@hotmail.com 10.5.2024 8:04
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κότσι μοσχαρίσιο με χυλοπίτες ή Όσσο μπούκο

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Μια ωραία Ιταλική συνταγή!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 4 φέτες μοσχαρίσιο κότσι με το κόκκαλο.
  • 2 μέτρια καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια.
  • 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα.
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες.
  • 3 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα.
  • 1 ζωμό βωδινού οικολογικό.
  • 2 φλιτζάνια λευκό κρασί.
  • 600 γραμμάρια τομάτα σπιτική πουμαρό(μπουκάλι),
  • 1 Φλιτζάνι λάδι.
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι.
  • 'Ενα βαζάκι μανιτάρια πορτσίνι(25 γραμμάρια)
  • Αλάτι,πιπέρι
  • .4 -5 κόκκους μπαχάρι.
  • 300 γραμμάρια χυλοπίτες.
  • 1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο,
  • 150 γραμμάρια τριμμένο κεφαλοτύρι.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε καλά. Βάζουμε σε δίσκο αλεύρι και ταμπονάρουμε καλά τις φέτες του κρέατος. Βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι το μισό λάδι να κάψει ,και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.
  2. Το βάζουμε σε μεγάλη γάστρα, οριζόντια όλα τα κομμάτια. Σε καθαρό τηγάνι βάζουμε το υπόλοιπο λάδι και μόλις κάψει ρίχνουμε τα κρεμμύδια ,τα καρότα το σέλερυ και τα μανιτάρια που μουσκέψαμε σε 500 γραμάρια ζεστό νερό ,στραγγισμένα.(κρατάμε το νερό που το περνάμε από σουρωτήρι) Στην συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, το μπαχάρι ,την ντομάτα τον ζωμό διαλυμένο σε 1 ποτήρι νερό,και το νερό των μανιταριών.Επίσης αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε για 5-10 λεπτά.
  3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Μεταφέρουμε το μείγμα της σάλτσας επάνω στο κρέας, σκεπάζουμε με το καπάκι και το βάζουμε στο φούρνο. Μετά 1,5 ώρα ελέγχουμε το φαγητό αν χρειάζεται νερό ,και προσθέτουμε βραστό. Μετά άλλη μία ώρα βλέπουμε αν έγινε το κρέας ,πρέπει να είναι μαλακό να μπαίνει καλά το πηρούνι μέσα ,επίσης ελέγχουμε αν θέλει αλάτι και διορθώνουμε.
  4. Σαυτό το σημείο προσθέτουμε ,αν χρειάζεται, ζεστό νερό και τις χυλοπίτες ,στα σημεία ανάμεσα στα κομμάτια του κρέατος, και μπόλικο μαϊντανό. Ξαναβάζουμε την γάστρα στον φούρνο για άλλη μισή ώρα.
  5. Σερβίρουμε ζεστό το φαγητό βγάζοντας προσεχτικά το κρέας ,συνοδεύουμε με χυλοπίτες και πασπαλίζουμε από πάνω μαϊντανό και τριμμένο κεφαλοτύρι.
Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι της Ντίνας Νικολάου ,πρόσθεσα τα πορτσίνι που τα είδα σε άλλες συνταγές.

Οσομπούκο- Ossobuco

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2012
Συγνώμη! βιολογικός ο ζωμός και όχι οικολογικός όπως έγραψα από παραδρομή,επίσης όταν ξαναβάζουμε την γάστρα στο φούρνο με τις χυλοπίτες την βάζουμε ξεσκέπαστη.
Μεταφορά στην κορυφή