Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...


Κορμός Μωσαϊκό

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  • 3 πακετα μπισκοτα πτι μπερ
  • 2 κουταλιες σουπας βιταμ
  • 4 αυγα φρεσκα
  • 2 ποτηρια αχνη ζαχαρη
  • τρια τετατρα κρασοπότηρου κονιακ
  • 2 κουταλιες κακαο και
  • 200 γραμμάρια κουβερτουρα για επικάλυψη ....
Οδηγίες
  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκοτα σε μια λεκανη.
  2. Χωρίζουμε τη ζάχαρη σεδυο μπωλ, στο ενα βάζουμε τα ασπραδια, στο αλλο τους κροκους και τα χτυπαμε. Τα ενώνουμε και τα ζεματαμε με το βιταμ, με τους κροκους χτυπαμε και το κακαο, ρίχνουμε το μιγμα στα μπισκοτα.
  3. Προσθέτουμε το κονιακ και με το χερι ανακατεύουμε καλα, χωρίζουμε το μιγμα σε δυο λαδόκολλες και του δινουμε σχημα πιεζοντας το να γινει συμπαγες το βαζομε στο ψυγειο 3-4 ωρες.
  4. Μετα λειώνουμε την κουβερτουρα σε μπεν μαρι με τρεις κουταλιες βιταμ και με ενα πινελακι αλείφουμε ξανα βάζουμε ψυγειο 2-3 ωρες να στεγνωσει και ετοιμο.
Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015
Γράφεις τα ζεματάμε με το βιτάμ,τι εννοείς μήπως τα ενώνουμε με το βιτάμ με λυωμένο το βιτάμ;
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015
Αυτό Ειρήνη
Μεταφορά στην κορυφή