Κολοκυθόπιτα στριφτή με καρύδια και σταφίδες

Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκάκι του ταψιού με κίτρινη κολοκύθα, που όμως μας αποζημιώνει σε γεύση και αρώματα.
- 1/2 κιλο φυλλα κρουστας
- 1 κιλο κολοκυθα καθαρη απο την πετσα και ρεντισμενη (τριμμένη στον τρίφτη)
- 1 φλ. του τσαγιου καρυδια
- 1 φλ. του τσαγιου σταφιδες
- 1 1/2 φλ.του τσαγιου ζαχαρη
- 1 κουτ. της σουπας σιμιγδαλι ψιλο
- 1/2 φλ. του τσαγιου φρ.βουτυρο
- κανελλογαρυφαλλα
- αχνη για το πασπαλισμα
- Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε το κολοκυθι μας με λιγο βουτυρο και το φερνουμε μερικες βολτες μεχρι να χασει τα πολλα υγρα του, ριχνουμε την ζαχαρη και τα αλλα υλικα μας.
- Βουτυρωνουμε ανα δυο τα φυλλα μας, βαζουμε γεμιση και αρχιζουμε να τυλιγουμε, στρωνουμε στο ταψι και βουτυρωνουμε τα μπαστουνακια μας.
- Ψηνουμε σε 170β μεχρι να ροδισουν, αχνιζουμε ζεστη
Η ποσοτητα ειναι ικανοποιητικη.