Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2956-likeranana.jpg
Λικέρ από Ανανά



Κολοκυθοανθοί γεμιστοί

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016
none
Περιγραφή

Τα λουλούδια των κολοκυθιών γίνονται ένας νόστιμος μεζές!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 20 μεγάλους κολοκυθοανθούς φρέσκους.
  • Για την γέμιση:
  • 200 γραμμάρια φέτα τριμμένη,
  • 200 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο ,
  • 2 αυγά πιπέρι,
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο,
  • λάδι για το τηγάνισμα.
  • Για τον χυλό:
  • 1,5 φλιτζάνι αλεύρι,
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο,
  • 1 φλιτζάνι μπύρα,
  • 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο,
  • αλάτι ,πιπέρι.
Οδηγίες
  1. Κόβουμε τον μίσχο μέσα από τα λουλούδια και προσεκτικά τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε.
  2. Ετοιμάζουμε την γέμιση ,και βάζουμε από ένα κουταλάκι μέσα σε κάθε λουλούδι.
  3. Στρίβουμε τα φύλλα για να κλείσει το λουλούδι.
  4. Ανακατεύουμε τα υλικά του χυλού,βουτάμε ένα-ένα τα λουλούδια σαυτόν και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  5. Τους γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά να ροδίσουν.
  6. Όταν γίνουν τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν.Τρώγονται ζεστοί.
Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα την συνταγή στο ιντερνετ ,έβαλα λίγη παραπάνω μπύρα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή