Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Κέικ στο βάζο

recipe image
Προστέθηκε απόErmioni, Τρίτη, 28 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένας πρωτότυπος τρόπος να έχετε πάντα φρέσκο κέικ στην δουλεια,στην εκδρομή αλλά και στο πκ νικ.

Συστατικά

Παιρνετε για την συγκεκριμενη συνταγη οποια υλικα για κεικ θελετε.

Εγω χρησιμοποιησα το νηστισιμο σοκολατενιο κεικ.

Οδηγίες
1.Πέρνουμε τα καλά πλυμένα και αποστειρωμένα βάζα μας
2.Τα βουτυρώνουμε
3.Και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη
4.Τα γεμίζουμε μέχρι τα 2/3 με το κέικ που θέλουμε(εγώ χρησιμοποίησα το νηστίσιμο κέικ, και τα ψήνουμε στους 180 για 30 περίπου λεπτά αλλά κάνουμε πάντα το τέστ με το μαχαιρι.
5.Το κέικ μας είναι έτοιμο.καθαρίζουμε με στεγνή πετσέτα το στώμιο να μην έχει βούτυρα ή λάδια
6.Κλείνουμε με τα καπάκια ενώ το κέικ μας είναι ακόμη καυτό και αναποδογυρίζουμε για τουλάχιστον  5  με 10 λεπτά.
Image and video hosting by TinyPic
7.το κέικ μας είναι το ίδιο αφράτο με ένα κέικ που μόλις ψήθηκε και διατηρείτε έτσι για 6 μήνες...αν σας μείνει κανένα μέχρι τότε...
Image and video hosting by TinyPic
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ένας ωραίος τρόπος να έχετε πάντα φρέσκο κέικ στην δουλεία αλλά και στην εκδρομή.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βάζα απο μαρμελάδες αλλα το κέικ δεν θα βγαίνει από εκεί,θα πρέπει να το τρώτε με το πηρουνάκι
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 28 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία ιδέα και αναλυτικότατη! Μπράβο σου!!
Σχόλιο από Ermioni , Τρίτη, 28 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ναι κοριτσια πραγματι ειναι πολυ καλη η ιδεα αλλα στην Γερμανια τα τελευταια χρονια εχει γινει της μοδας.
μπορειτε να κανετε ολων των ειδων τα κεικ αλλα οχι οσα εχουν φρεσκα φρουτα.
ειναι κατι σαν τεραστιο μαφιν...
Σχόλιο από ΦΡΟΣΩ , Τρίτη, 28 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εντυπωσιακο και πρωτοτυπο!!!!!!!
Μπραβο Ερμιονη!!!!!!!!!!!!!
Οταν λες βαζο εννοεις αυτα που βαζουμε τα γλυκα του κουταλιου και αποστειρωνουμε.
Σχόλιο από Ροδάνθη , Τρίτη, 28 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εξαιρετική πρόταση , δεν θα φανταζόμουν ποτέ να το κάνω έτσι.
Σχόλιο από sofouleli , Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
NA ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΡΜΙΟΝΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΕΙΚ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΠΩς ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΒΆΖΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΆΖΑ;
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ .
Σχόλιο από sofouleli , Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2011
Καί κατι αλλο. Βγαινει εύκολα το κεικ απο τα βάζα;και πως.
Σχόλιο από gaknis , Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα αυτο που περισεύει πάνω απο το βάζο?????????????
Σχόλιο από Ermioni , Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2011
καλημερα,αυτα τα βαζακια ειναι σας αυτα που εχουν οι μαρμελαδες bonn mammam,το κεικ που περισευει απλως το κλεινουμε μεσα,δεν το κοβουμε,το κεικ αν θελουμε το τρωμα απο εκει μεσα ή απλα με ενα καχαιρακι το ξεκολαμε,αν εχει κολησει και το βαζουμε σε ενα πιατακι.αν παλι θελετε να χρησιμοποιησετε κανονικα βαζακια,σαν αυτα που βαζουμε μεσα σαλτσες ή μελι θα πρεπει να το φατε μονο με πιρουνακι,το ιδιο νοστιμο θα ειναι!
Μεταφορά στην κορυφή