Κέικ ινδοκάρυδο
- 5 αυγα,
- 1 ποτηρι ζαχαρη,
- 1 ποτηρι φρέσκο χυμό πορτοκαλί ,
- 1 ποτηρι ηλιελαιο ,
- 2 βανιλιες,
- 2 μπεικιν,
- 1 κ.σ.κονιακ,
- 3 ποτηρια αλεύρι,
- 1 πακετο ινδοκάρυδο 200 γρ.
- Σιρόπι
- ½ ποτηρι νερό ,
- ½ ποτηρι ζαχαρη
- Σταγόνες λεμονιου
- Χτυπαμε με τη σειρά τα υλικά μας.
- Ψήνουμε σε ταψάκι στους 180 βαθμούς 35’ - 40'
- Μόλις ψηθει, κανουμε το σιρόπι, ζεστό σιρόπι - κρύο κεικ
- Απο πανω ινδοκάρυδο.