Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Κεφτέδες με ρύζι και βρώμη

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015
none
Περιγραφή

Ιδιαίτεροι τηγανητοί κεφτέδες, πολύ αφράτοι γιατί περιέχουν ρύζι και βρώμη!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κουπα ρυζι , εγω εβαλα Καρολίνα
  • 2 κούπες νερο
  • 1/2 κ ,γλ. αλατι
  • 1 κουπα βρώμη,
  • 1 κ γ μοσχοκαρυδο
  • 2 κ σ Maggi νοστιμιά, λεω αυτο που ειναι σε μπουκαλάκι
  • 1 κρεμμύδι κομμενο σε μικρα κομματάκια
  • 1 αυγο προαιρετικά αν δεν το θελουμε δεν το βαζουμε
  • 1 κ σ σκονη απο λαχανικα ( δωκιμαζουμε να μην το ο κανουμε πολυ αλμυρο )
  • 5 κ σ ελαιόλαδο
  • 1 κ σ δυόσμο,
  • Λιγο μαϊντανό
  • Λιγο αλευρι
  • 2 Κ γ μουστάρδα

Οδηγίες
  1. Βραζουμε το ρυζι με το νερο και το αλατι, το βραζουμε Καλα να ειναι μαλακο και να εχει ρουφηξει ολο το νερο του. Αφηνουμε να κρυωσει.
  2. Το βαζουμε σε μια λεκάνη. Ριχνουμε 3-4 κ σ κρυο νερο μεσα ζυμωνουμε λιγο. Ριχνουμε και την βρώμη και ολα τα αλλα υλικα. Τα ζυμωνουμε Καλα αφηνουμε 5-10 λεπτα.
  3. Αν βαλουμε μεσα αυγο θα προσθέσουμε λίγη βρώμη ακομη ,να ειναι οπως ειναι η ζυμη η κανονική απο τους κανονικούς κεφτεδες.
  4. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λαδι οπως τους κανονικούς κεφτεδες.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή