Κεφτεδάκια γεμιστά πανέ

Είναι μικρά, είναι τραγανά, είναι πεντανόστιμα και όσο θέλει ο καθέναs light!!Κάνει και για μπουφέ.
- 1 πακέτο φιλέτο κοτόπουλου στήθος ή μπούτι ( περίπου 700 γρ.)κιμάς, που εγώ τον κάνω στο μούλτι ή κιμάς από άλλο κρέας.
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλ/νο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλ/νη
- 1 αυγό ή 1 ασπράδι
- λίγη σόδα
- μισή κούπα φρυγανιά ή 3 φέτες ψωμί μουλιασμένο σε μισή κούπα περίπου γάλα
- 2-3 κ.σ. μαϊντανός ψιλ/νος
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 1 κομμάτι κίτρινο τυρί ορθογώνιο κομμένο σε κυβάκια
Για το πανάρισμα
- 1 φλ/νι αλεύρι
- 2 αυγά ή 3 ασπράδια χτυπημένα ελαφρά
- 1 φλ/νι φρυγανιά τριμμένη
- λάδι για το τηγάνισμα
- Βάζω όλα τα υλικά (μέχρι το τυρί) σε λεκάνη και τα ζυμώνω καλά. Αφήνω στο ψυγείο καμιά ωρίτσα για να σφίξουν.
- Μετά φτιάχνω μικρά μπαλάκια και στο κέντρο του καθενός βάζω και ένα κυβάκι τυρί και τα κλείνω με προσοχή σε ολοστρόγγυλα μπαλάκια.
- Όταν τα ετοιμάσω όλα, τα πανάρω πρώτα σε αλεύρι, μετά σε αυγό χτυπημένο και τέλος σε φρυγανιά.
- Έτοιμα για τηγάνισμα σε ελαιόλαδο ή άλλο λάδι, μέχρι να χρυσοκοκκινίσουν.
- Tαιριάζει η σάλτσα καφέ ή απλή μουστάρδα ή κέτσαπ ή μαγιονέζα με βασιλικό ή δυόσμο φρέσκο χτυπημένα.