Käsekuchen με φρούτα
Ζύμη κρεμπελ
- 250 γρ. ζαχαρη
- 500 γρ. αλευρι
- 2 βανιλιες
- 1 φακελάκι μπέικιν
- 2 αυγά
- 250 γρ. μαργαρίνη η βούτυρο πολυ μαλακό
Γέμιση
- 1 κιλό 10% πολυ καλα στραγγιστό γιαούρτι με όλα τα λιπαρά
- 300 γρ. ζάχαρη
- 1 φακελάκι κρέμα άνθος αραβοσίτου γεύση βανίλιας ( από αυτήν που την βράζουμε )
- 2-3 κ. σ. σιμιγδάλι ψιλό
- 2 αυγα
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Χύμα απο 1 λεμόνι
- 2 βανίλιες
- 1 κιλό Φρουτα φρέσκα κομμένα σε φέτες ο,τι έχουμε, εγω εβαλα επανω νεκταρινια, ροδάκινα, βερυκοκα
- Αναβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμούς αντίσταση.
- Κάνουμε την γέμιση: Στο μίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί 2 με 3 λεπτά.
- Βουτυρωνουμε το ταψί της κουζίνας 40χ34 περιπου και το πασπαλιζουμε με αλευρι, αν έχουνε βάζουμε και μια λαδοκολα στον πάτο ειναι πιο καλα.
- Κάνουμε τη ζύμη κραμπελ: Βάζουυμε σε λεκανη τα υλικά ολα μαζί και με τα χερια μας τα τριβουμε, οχι ΖΥΜΩΜΑ.
- Παίρνουμε το 2|3 απο την ζυμη και την βαζουμε στο ταψί, το παταμε, ριχνουμε την κρέμα και επάνω τα φρούτα. Τα πατάμε λίγο. Μετά , την υπολοιπη ζυμη την πασπαλιζουμε επανω στα φρούτα.
- Ψήνουμε για 35 -40 λεπτα, να εχει ενα ωραιο χρυσαφενιο χρωμα, οταν κρυωσει καλα πασπαλιζουμε με αχνη και σερβίρουμε με σαντιγι.