Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κασερόπιτα εύκολη

recipe image
Προστέθηκε απόhrisag, Σάββατο, 30 Ιανουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 10 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμη και γρήγορη !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό φύλλο κρούστας
  • 300 γραμ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 50 γραμ. βούτυρο και λίγο επιπλέον
  • 300 γραμ. κασέρι τριμμένο
  • 1 κιλό γάλα φρέσκο
  • Αλάτι
  • Μοσχοκάρυδο
Οδηγίες
  1. Σε κατσαρόλα βάζουμε να βράσει το γάλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.
  2. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και προσθέτουμε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνεχώς.
  3. Χωρίς να σταματήσουμε καθόλου, ρίχνουμε το κασέρι και λίγο βούτυρο
  4. Αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει, να γίνει πηχτή κρέμα.
  5. Βουτυρώνουμε ένα ταψί
  6. Βάζουμε ένα- ένα τα φύλλα, στη μέση την γέμιση
  7. Τα μισά φύλλα επάνω και τα υπόλοιπα κάτω
  8. Χαράζουμε ελαφρά σε κομμάτια
  9. Τελειώνουμε αλείφοντας με βούτυρο
  10. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30-35 λεπτά μέχρι να ροδίσει
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να βάλουμε ότι τυρί θέλουμε π.χ. φέτα, ανθότυρο, μανούρι, γραβιέρα

Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Χρύσα πολύ ωραία εκδοχή για κασερόπιτα! Μπράβο!
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Και νόστιμη συνταγή και όμορφη φωτογραφία!!!
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ νοστιμη πιτα Χρυσα μου.μπραβο για την συνταγη !
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ καλή η πίτα σου Χρύσα!!!Θα φτιαχτεί σύντομα!!!!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011
κατα την γνωμη μου και κατοπιν δοκιμης,θα ελεγα οτι θελει περισσοτερο κασερι και λιγοτερο σιμιγδαλι.Την συνταγη την πηρα απο περιοδικο.
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ζουμερή κι αφράτη!! Πολυ ωραία υλικά, εξαιρετικό αποτέλεσμα!!
Σχόλιο από tsik , Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
tips..brexte ta fila prin to foyrno
Μεταφορά στην κορυφή