Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1591-kalitsounia.jpg
Κρητικά καλτσούνια



Kαραβίδες με πικάντικη σάλτσα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 09 Απρίλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε τις καραβίδες εύκολα και γρήγορα με μια νοστιμότατη σάλτσα. Ένα μεζεδάκι για ούζο!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • Μισό κιλό καραβίδες
  • Μισή κούπα λάδι
  • 1 κούπα νερό
  • 200 γρ. φέτα πικάντικη περίπου
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
Οδηγίες




  1. Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό να βράσει. Ρίχνουμε μέσα τις καραβίδες και τις βράζουμε σκεπασμένες σε δυνατή φωτιά 2-3 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κατσαρόλα το λάδι που έχουμε ανακατέψει μέσα του τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει ξεσκέπαστο σε δυνατή φωτιά 3-4 λεπτά.
  3. Τέλος προσθέτουμε τη φέτα χοντροκομμένη, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να βράσει 3-4 λεπτά χωρίς να ανακατέψουμε και είναι έτοιμη.
  4. Σερβίρουμε με ξεροψημένο ή φρέσκο ψωμάκι που θα χρειαστεί για να βουτήξουμε στο νόστιμο ζουμάκι μας.

Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορεί να γίνει και με γαρίδες η συνταγή.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Φανταστική!! Μοσχομύρισε ...
Σχόλιο από marianta , Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ελάχιστα υλικά σε μια συνταγή που έχει γεύση και άρωμα καλοκαιριού!
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μμμ!!θαυμα
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 13 Απρίλιος 2010
Να το κάνεις, Σφακιανέ. Εξ άλλου θα εξατμιστεί το οινόπνευμα και θα μείνει το άρωμα.
Μεταφορά στην κορυφή