Καλαμπόκια ψητά
- καλαμπόκια φρέσκα ή κατεψυγμένα,
- αλάτι,
- βούτυρο.
- Καθαρίζουμε τα φύλλα και τα μουστάκια από τα φρέσκα καλαμπόκια και τα αφήνουμε για λίγο σε κρύο νερό.
- Τα κατεψυγμένα δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, είναι ήδη καθαρισμένα.
- Τα αλείφουμε με λίγο βούτυρο και τα ψήνουμε στο ειδικό τηγάνι - γκριλιέρα ή στο γκριλ της κουζίνας μας όπως έψησα εγώ.
- Σερβίρουμε ζεστά, πασπαλισμένα με αλάτι.
Όποιοι τυχεροί έχετε ψησταριά με κάρβουνα θα ψηθούν τέλεια και θα μοσχοβολίσουν!