Καλαμάρια γεμιστά
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4-5 άτομα
Οδηγίες
-
Πλένετε και καθαρίζετε καλά τα καλαμάρια.
-
Τα αλατίζετε μέσα κι έξω.
-
Κόβετε σε κύβους τις πιπεριές και την γραβιέρα.
-
Γεμίζετε κάθε καλαμάρι εναλλάξ μια με πιπεριά μια με γραβιέρα και κλείνετε με μια οδοντογλυφίδα.
-
Ψήνετε στα κάρβουνα ή σε ψηστιέρα.
-
Τρώγονται ζεστά.
Σχόλια
Εύκολη και λαχταριστή όπως φαίνεται στη φωτογραφία! Στο γκριλ της κουζίνας πόση ώρα θέλει ψήσιμο;
Ωραιότατη νοστιμιά!
Kαταπληκτικά!!!!τα κάνω πολύ συχνά αλλα βάζω και ντομάτα φρέσκια κομμένη σε κυβάκια μικρά και γίνεται ακόμη πιο ζουμερά,δοκιμάστε τα.
Hlianna δεν τα έχω κάνει στο γκρίλ,αλλά φαντάζομαι θα τα καταλάβεις από το χρώμα τους.
bhsaria58 την επόμενη φορά που θα τα φτιάξω θα βάλω και ντομάτα γιατί μου άρεσε που είπες οτι γίνονται ζουμερά!
και γω βάζω ντομάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι,και στην τοστιέρα τα ψήνω πρίπου 1 ώρα....πεντανόστιμα!!!!!!
Επίσης το αλείφουμε με πινελάκι εξωτερικά με λαδολέμονο καθως ψήνεται. Μπράβο σου!!!!!
Νόστιμα πρέπει να γίνονται και ψητά μμμπράβοο!!!!!!!!
ωραιο μεζεδακι πραγματι,μπορουμε να βαλουμε και θριματισμενη φετα και πιπερια καυτερη ,ντοματα καρεδακι,ειναι φοβερα!και στο φουρνο μπορουμε νατα ψησουμε.