Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Καγιανάς και στραπατσάδα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Το κλασικό και αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό των μαμάδων μας αυγά με ντομάτα!! Από την Ελένη Ψυχούλη.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες ,
  • αλάτι,πιπέρι,
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη,
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο,
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο,
  • 7 αυγά + αλάτι.
  • Προαιρετικά:
  • 1 πιπεριά κέρατο σε ροδέλες ,
  • τυρί φέτα,
  • ρίγανη φρέσκια ή θυμάρι.

Οδηγίες
  1. Πλένουμε,ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες μας και τις κόβουμε με μαχαιράκι σε ένα μπολ.Αλατίζουμε ,ρίχνουμε και τη ζάχαρη,ανακατεύουμε.
  2. Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει,ρίχνουμε το σκόρδο κομμένο σε φετάκια ,τη ντομάτα ,αλάτι,πιπέρι ,χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να απορροφήσει τα νερά τηςκαι να μείνει με το λάδι.
  3. Σε ένα καθαρό μπολ χτυπάμε τα αυγά ελαφρά όχι όπως κάνουμε για την ομελέτα,ρίχνουμε στο τηγάνι με τη ντομάτα.Σε αυτό το σημείο ρίχνουμε και τη φέτα χοντροκομμένη (εαν βάλουμε).
  4. Με το πιρούνι ανακατεύουμε ελαφρά, δημιουργώντας τρυπούλες ώστε να περάσει μέσα το άψητο αυγό .
  5. Μόλις ασπρίσει(ψηθεί) το ασπράδι του αυγού κατεβάζουμε τη στραπατσάδα μας και σερβίρουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή