Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Ιταλική Πουτίγκα Bonet

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 23 Ιούνιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Στο Τορίνο έχουν μια πουτίγκα που λέγεται  Bonet.  Είναι εξωτερικα με καραμελα και εσωτερικά με θαυμάσια γεύση του πικραμύγδαλου ,σοκολάτας και καφέ. Ο συνδυασμός του καφέ και της σοκολάτας δίνει μια θαυμάσια γεύση.

Συστατικά
  •   5 αυγά
  •   500 ml γάλα
  •   4 κ,σ.  λικερ αμαρετο
  •   100 γρ μπισκοτα Amaretti  θρυματισμενα
  •   2 κ,σ. σκόνη κακάο όχι αυτο με την ζαχαρη μεσα
  •   1 φλιτζάνι του espresso  καφε εσπρεσσο
  •   1 κ,σ. νές καφέ σε σκόνη
  •   130 γρ ζάχαρη
  •   4 κ,σ.  Ρούμι
  • για την καραμελα
  • 130 γρ ζαχαρη
Οδηγίες
  1. Αναβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμους και βαζουμε ενα ταψι πιο μεγαλο απο αυτο που θα ψησουμε την Bonet, με νερο μεσα να ζεσταίνεται  και αυτο
  2. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατεψουν. Στη συνέχεια, προσθέστε την σκόνη κακάο, την σκόνη καφέ, τον καφέ εσπρεσσο, τα μπισκοτα Amaretti και το ρούμι. Ανακατευετε καλα. Τέλος ριχνουμε το γάλα με το λικερ και ανακατεύετε καλά.
  3. Βαζουμε τη ζαχαρη σε κατσαρολακι και θερμαίνεται μέχρι να λιωσει και να πάρει χρώμα.
  4. Ρίξτε την καραμελα σε μια φορμα στενομακρη 30χ14 ειναι η δικια μου η αν θελετε σε ενα ταψακι στους 30 ποντους, ριχνουμε τωρα το μειγμα μεσα στην φορμα και ψηνουμε για 45 λεπτα, μετα αφηνουμε το γλυκο να κρυώσει καλα!
  5. Όταν θελουμε να το ξεφορμαρουμε, βουταμε την φορμα σε καυτο νερο  και ξεφουρμαρουμε, περιχυνουμε με το σιροπι καραμελας

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγη ειναι απο  rezepte-guru. de,  αλλα εγω έβαλα και την δική μου πινελιά.

Σχόλια
Σχόλιο από gaknis , Τρίτη, 26 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μα τι εμφανιση ειναι αυτη τελος παντων?μπράβο λιανα μου πολλα σκουφάκια για σενα οταν θα ερθεις να μας το κανεις
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ εμφανίσημη πουτίγκα με πολύ ωραίες γεύσεις!!Μπράβο Μπιάνκα!
Μεταφορά στην κορυφή