Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Γρήγορη τούρτα με espresso

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Δευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Ένα ωραίο γλυκό με espresso, παντεσπάνι , σαντιγί χτυπημένη με mascarpone και από πάνω φουντούκια και σοκολάτα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 5 αυγα
  • 200 γρ ζάχαρη,
  • 1 μπέικιν,
  • 1βανιλια,
  • 50γρ κακάο ,
  • 100γρ αλεύρι ,
  • 70 γρ κορν φλάουρ

Κρέμα

  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
  • 50 μλ λικέρ (προαιρ.)

Σιρόπι

  • 70 γρ. νερό ζεστό
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 κ.σ. καφέ εσπρέσσο
  • Στόλισμα
  • Φουντουκια ή αμύγδαλα
  • Σιρόπι σοκολάτας
Οδηγίες
  1. Χωρίζουμε τα ασπράδια απο τους κρόκους. Χτυπαμε τους κρόκους με 100 γρ ζαχαρη μεχρι να ασπρισουν. Χτυπαμε τα ασπράδια ξεχωριστά μεχρι να γίνουν μαρέγκα. Τα ενωνούμε μαζι και συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατευοντας απαλά.
  2. Ψήνουμε στους 180 βαθμους για 25-30'. Εμενα το ταψί μου ηταν 30 Χ 40 και έκοψα το γλυκο στη μεση και εβαλα το ενα πανω στο άλλο.
  3. Για την Κρέμα: κρέμα γάλακτος και mascarpone τα χτυπαμε στο μίξερ. Προσθέτουμε και λικέρ ,οτι σας αρεσει, εγώ δεν εβαλα. Τα χτυπαμε ολα μαζι.
  4. Ανακατεύουμε τα υλικά για το σιρόπι και βρέχουμε το παντεσπάνι.
  5. Συναρμολογούμε: παντεσπάνι, σιρόπι, κρέμα, ετσι και το δεύτερο. Εγώ πήρα λίγη κρέμα, εβαλα κακάο για να αλλαξη λιγο το χρώμα και εκανα αστέρια με κορνε.
  6. Απο πανω έβαλα φουντουκια, μπορείτε και αμύγδαλα χοντροκομμένα στο μουλτι, και απο πανω σιρόπι σοκολάτας .

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή