Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γρήγορη πίτσα ρολό

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τετάρτη, 05 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Πίτσα χωρίς μαγιά και χωρίς αναμονή φουσκώματος. Μια νόστιμη εναλλακτική πίτσα.

Συστατικά
  • 2,5 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και λίγο ακόμα
  • ½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 4 κ.σ. λάδι ή 2 κ.σ. μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 1 κούπα χλιαρό γάλα
  • 1 κ.γλ. βότανα προβηγίας ή άλλα αρωματικά ξερά
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • 1 κ.γλ. αλάτι

Γέμιση

  • Σάλτσα ντομάτας ή κέτσαπ
  • Ζαμπόν ή γαλοπούλα ψιλ/νη
  • Ρίγανη ξερή
  • Τυρί τριμμένο κίτρινο τριμμένο ή ψιλ/νο
  • Μανιτάρια κονσέρβας στραγγισμένα πολύ καλά και ψιλ/να
  • Λιαστή ντομάτα ψιλ/νη
  • Ελιές ψιλ/νες
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι και κάνουμε μια λακούβα και ρίχνουμε τη ζάχαρη, το μπέικιν, το αλάτι, τα βότανα, τη ζάχαρη, το αλάτι και το γάλα όχι όλο από την αρχή, καθώς και το λάδι. Ανακατεύουμε από το κέντρο προς τα πλάγια ώστε να έχουμε ένα ζυμάρι όχι πολύ σκληρό αλλά και να μην κολλά. Μπορεί να χρειαστεί κι άλλο νερό ή γάλα , αλλά ίσως χρειαστεί και άλλο λίγο αλεύρι. Το βγάζουμε από το μπολ και το ζυμώνουμε στον πάγκο. Το ξαναβάζουμε στο μπολ και το αφήνουμε σκεπασμένο εκεί μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμισή μας.
  2. Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση άλλα τριμμένα , άλλο ψιλοκομμένα , προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας τόση ώστε να καλύψει καλά τα υλικά μας. Προσέχουμε το μείγμα της γέμισης να μην είναι αραιό, γι αυτό και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας στο τέλος. Ποσότητες βάλτε κατά το γούστο σας.
  3. Ανοίγουμε τη ζύμη μας σε φύλλο ορθογώνιο 40 χ 30 (όχι πολύ λεπτό) και απλώνουμε επάνω τη γέμιση να καλύψει την επιφάνεια, αλλά όχι την μια άκρη της ζύμης, αφήνουμε 3-4 εκ. ακάλυπτο ζυμάρι.
  4. Τυλίγουμε σε ρολό σφικτό και κόβουμε με αλευρωμένο μαχαίρι πάντα και με προσοχή 14 φέτες.
  5. Σε ταψί 32 εκ. βάζουμε λαδόκολλά και τοποθετούμε τα ρολά μας με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Αν θέλουμε, αλείφουμε με λάδι την επιφάνεια των κομματιών.
  6. Ψήνουμε την πίτσα μας στους 180 βαθμούς για 30 -40 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή