Γρανίτα ροδάκινο,δροσερή
- 2 φλιτζάνια πολτό ροδάκινου.
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη.
- 2φλιτζάνια νερό.
- 2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές κρύο νερό.
- 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμόνι.
- Βράζουμε την ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά. Προσθέτουμε την ζελατίνα που μουσκέψαμε σε κρύο νερό και την στίψαμε.
- Τα προσθέτουμε όλα στον πολτό του φρούτου, μαζί και τον χυμό λεμονιού. Και τα χτυπάμε για 5 λεπτά στο μίξερ.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη και μετά 1 ώρα ξαναχτυπάμε.
Σερβίρουμε σε μεγάλα ποτήρια με χοντρά καλαμάκια και δροσερό νερό!
Γρανίτα ροδάκινο