Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γρανίτα ροδάκινο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Δροσερή και μυρωδάτη γι αυτή την εποχή η γρανίτα ροδάκινο, γίνεται πολύ εύκολα με τον κλασικό τρόπο που γίνονται όλες σχεδόν οι γρανίτες.

Συστατικά

 

  • 1 κιλό ροδάκινα καθαρισμένα
  • μισό κιλό ζάχαρη
  • μισό κιλό νερό
  • λίγο δυόσμο (προαιρ.)

 

Οδηγίες

 

  1. Πολτοποιώ τη σάρκα του ροδάκινου στο μούλτι .
  2. Βράζω το σιρόπι βάζοντας τη ζάχαρη (ή και λιγότερη ανάλογα τα γούστα) και το νερό στη φωτιά για 5 λεπτά περίπου.
  3. Αν θέλουμε, βάζουμε προς το τέλος και λίγο φρέσκο δυόσμο στο βράσιμο, του δίνει ωραία γεύση.
  4. Όταν κρυώσει το σιρόπι, το ανακατεύω με τον πουρέ ροδάκινου.
  5. Το βάζω σε παγωτομηχανή ή αν δεν έχετε, μέσα στην κατάψυξη να κρυώσει κανένα δίωρο και το χτυπάτε με το μίξερ να αφρατέψει. Αυτό το κάνετε 2- 3 φορές κατά διαστήματα και είναι έτοιμη η γρανίτα.
  6. Καλή επιτυχία!

 

Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Κι από γεύση κι από χρώμα SUPER!!
Σχόλιο από bhsaria58 , Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Φανταστική η γρανίτα!!!!!!!φαντάζομε θα γίνεται το ίδιο και με βερύκοκα....έτσι δεν είναι Ηλιάννα?
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2009
Γίνεται με όλα τα φρούτα έτσι η γρανίτα. Άν έχεις βέβαια και λικέρ με το ίδιο άρωμα με το φρούτο που βάζεςι ή εσάνς, τότε θα είναι ακόμα καλύτερη η γρανίτα σου.
Σχόλιο από evigourg , Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote image
θα βάλω ακόμ έναν σκούφο μ΄λιςτην δοκιμάσω...ροδάκινα εχω μπόλικα στο ψυγείο..οπότε θα την κάνω
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2011
Αν έχεις και λικέρ από ροδάκινο, ενισχύει τη γεύση και γίνεται καταπληκτικό!
Μεταφορά στην κορυφή