Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1377-cover_.jpg
Κοραλλάκι Ογκρατέν



Γρανίτα πεπόνι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 24 Ιούλιος 2012
none
Περιγραφή

Μια ακόμη δροσερή γρανίτα από ένα νόστιμο φρούτο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 κιλό πολτό πεπόνι περασμένο στο μούλτι.
  • 200 γραμμάρια ζάχαρη.
  • 100 γραμμάρια νερό.
  • 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού.
  • 2 φύλλα ζελατίνας.
Οδηγίες
  1. Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη για λίγα λεπτά,προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας που μουσκέψαμε σε κρύο νερό και στραγγίσαμε.
  2. Βράζουμε για λίγο ακόμη και προσθέτουμε και τον χυμό λεμονιού. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε τον πολτό στο σιρόπι .
  3. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη να παγώσει. Βάζουμε μπάλες γρανίτας σε ψηλά ποτήρια και απογεμίζουμε με παγωμένο νερό.
  4. Σερβίρουμε με χοντρά καλαμάκια.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή